2011. március 17., csütörtök

Újra Court Cross és autópálya

Az első renderen már egy félkész utcafrontot láthattok, hiszen beépítésre került a Valentine streetre néző századeleji bérház. Ilyen stílusú épületből még kettőt tervezek, közvetlenül a mostani mellé. Földszintjén még nem teljesen tisztázott, hogy milyen üzlet lesz. Egyik esélyes a belvárosi Marcy's, esetleg egy étterem, de akár itt kerülhet berendezésre a 21 Orban Shop is.

Court Cross - Előtérben az épülő Arthall
A képen is látható, hogy az Arthall még korrigálásokra szorul, a bejárat előtt valószínűleg mozgólépcsős feljárat lesz a metróaluljáróból, befejezem a falra festett grafikákat, és az egyes szintekre is kerülnek műtárgyak. A háttérben lévő járda is még üres, oda villanyoszlopok, szemetesek és buszmegálló kerülnek majd, de akár cserepes növényekkel is találkozhattok a későbbiekben. Már előkészítési stádiumban vannak a járművek is.

A második kép egy kifejezetten kezdetleges állapotot tükröz a városháza mögötti gyorsforgalmi útról és a fel-lehajtó rámpákról. Ez a látvány rengeteget fog még változni, inkább csak érdekességképpen tettem fel ezt most. Elöljáróban annyit, hogy bal oldalt már víz lesz, a város pedig jobb kéz felé esik majd.

Highway under construction
A következőkben a városháza környéke készül majd el, a hozzá tartozó térrel/parkkal, utakkal - ennek egy fontos része a fentebb látható út. Remélhetőleg a hétvégén szolgálhatok képekkel a papíron már megálmodott Freedom Square-ről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése